1
2
3
4

Forretningsdrevet lederudvikling

X+CO arbejder med lederudvikling, med udgangspunkt i virksomhedens forretningsmæssigt udfordringer. Hvad er det lederteamet skal kunne sammen for at løse disse udfordringer? Vores erfaring er, at mange lederteams glemmer at spørge sig selv, hvad de skal gøre anderledes, når noget ikke fungerer i organisationen. Handler det i virkeligheden om deres egen evne til at lytte eller til at håndtere konfliktfyldte emner? Hvad er det de selv gør eller ikke gør, som får organisationen til at tabe momentum. Det kræver en modig leder at stå i spidsen for sådan en proces. Fordi uanset hvad grunden er til, at en organisation ikke performer, peger pilen altid tilbage på lederen. X+CO hjælper lederen med at se på hvilke personlige kompetencer de selv har brug for at udvikle, for at få løst deres forretningsmæssige udfordringer. 

Kirsten og Hanne formåede at få os til at reflektere over vores individuelle ageren, samt hvordan vi hver især bidrog til teamets samlede performance. Efterfølgende var vi pludselig et team i meget bredere forstand end tidligere. Vi blev sparket bagi på den kærlige måde - og vi kunne lide det. 

- Brian Karstens, tidligere direktør for Bacardi Danmark A/S, nu Category Group Manager, Coop

Kirsten formåede, via hendes dybe indsigt i både strategi og people, at forløse nogle af de naturlige indgroede konflikter i teamet og at skabe et fælles og dybt forankret samarbejdsfundament. Det har vist sig at have en vedvarende positiv indflydelse på teamet, idet konflikter nu løses konstruktivt, og teamet er fokuseret på at performe via videreudvikling og eksekvering af den fælles strategi.

- Conny Kalcher, Vice President at LEGO COMPANY

Hanne faciliterede en strategiproces for ledergruppen i Danske Lotteri Spil, hvor hun via proces og indsigt sikrede fælles ejerskab. Konkret afledte processen bl.a. et synligt behov for justering af organisationen og dens opbygning, hvilket nu er gennemført med stor effekt på både trivsel og performance.

- Mette Dyhr, adm. direktør for Danske Spil