skip to Main Content

(Engelsk) Pilen peger på dig – om ledelse og ansvar

Jyllandsposten giver 5 stjerner og skriver: ”Ny overraskende businessbog”, ”… en udsædvanlig god bog om, hvordan man som leder udvikler sig selv og sine medarbejdere, så man i fællesskab opnår gode resultater. En stærk og inspirerende bog om tillid, personlig udvikling og velfungerende ledergrupper ….”

Bogen er skrevet at Agnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen og kan købes på saxo.com.

”Pilen peger på dig” beskriver hvordan X+CO arbejder med udvikling af ledere, lederteams og individuel coaching. Bogens budskab er, at når du har takket ja til en lederstilling, har du samtidig en forpligtelse og et ansvar for at kende den effekt, dit lederskab har på de mennesker, som refererer til dig. Hvis dine medarbejdere oplever, at du hellere vil tale end lytte, er konfliktsky eller undviger at træffe beslutninger, skal du arbejde med at udvikle dine lederkompetencer.

Bogen nøjes ikke med at skrive de “politiske” rigtige holdninger til ledelse, men beskriver ret detaljeret, hvad den enkelte leder skal arbejde med for at øge sin selvindsigt, blive i stand til at håndtere sine følelser og sænke sine forsvarsmekanismer – og hvilket arbejde der ligger bag, når man går fra selvindsigt til at kunne ændre sin adfærd.

Lisbeth Knudsen skrev ”Til lykke med bogen. Den er modig, lærerig, fuld af konstruktiv indsigt og leveringsdygtig i ærlig snak om de personlige udfordringer ved lederrollen” og Emilia van Hauen skrev ” … Er vild med jeres frygtløshed ift at gå lige til biddet med de psykologiske dispositioner og mønstre vi alle har – og som naturligvis har en direkte indflydelse på ens lederskab. …… At være leder for andre, er at holde deres liv, deres sind og deres hjerte i sine hænder – og det ansvar kræver som minimum selvindsigt. Og helst også en basal menneskeforståelse. ….. En intelligent, vidende og tilgængelig bog om ledelse – og mennesker”

Kontakt os
Ring til os, for at booke foredrag, workshops, samt leder- og talentudviklingsforløb med afsæt i bogen ”Pilen peger på dig”. Klik her

PILEN PEGER PÅ DIG
Læs mere på saxo.com

Back To Top